Zapora dela cestišča v Vojni vasi (6.7 ter 8.7 in 9.7.2024 od 7.00 do 19.00 ure)

Objavljeno: 4. jul. 2024

Javno podjetje Komunala Črnomelj d.o.o. bo v soboto 6. julija ter v ponedeljek in torek 8. in 9. julija, odstranjevala ciprese ob vhodu starega dela pokopališča Vojna vas. Zaradi varnosti udeležencev v prometu vključno s pešci nameravamo del cestišča Vojne vasi zapreti za ves promet. Zapora bo v omenjenih dnevih trajala predvidoma od 7.00 do 19.00 ure.

OBVESTILO

Obveščamo vas, da bomo v soboto 6. julija ter v ponedeljek in torek 8. in 9. julija, odstranjevali ciprese ob vhodu starega dela pokopališča Vojna vas. Zaradi varnosti udeležencev v prometu vključno s pešci nameravamo del cestišča Vojne vasi zapreti za ves promet. Zapora bo v omenjenih dnevih trajala predvidoma od 7.00 do 19.00 ure. Če bodo dela opravljena prej, bomo seveda zaporo nemudoma odstranili in sprostili ves promet. Ker žal obvoz ni mogoč, bomo s ciljem zagotavljanja prevoznosti promet sproščali z večkratnim 15 minutnim fizičnim usmerjanjem.

Uporabnike naprošamo za strpnost in razumevanje. Nenazadnje je varnost vseh udeležencev v prometu in izvajalcev del na prvem mestu.