Uradne ure za stranke

Objavljeno: 9. dec. 2022 | zadnja posodobitev: 6. mar. 2023

Uradne ure za stranke so vsak dan med 9. in 13.30 uro

Že pred časom smo vpeljali uradne ure za stranke za sprejemno pisarno. Uvedba urnika je bila narejena zaradi reorganizacije oziroma optimizacije dela znotraj upravne stavbe. Zaposleni v sprejemni pisarni imajo poleg sprejemanja telefonskih klicev in strank še druge zadolžitve, ki pa jih ne morejo opravljati, če imajo polno pisarno strank.

Kljub obvestilu in napisu na vhodnih vratih pa (nekatere) stranke uradnih ur enostavno ne upoštevajo. Zvonijo, trkajo na okno sprejemne pisarne ali pa skušajo na silo odpreti vhodna vrata. V pol leta smo morali že dvakrat zamenjati magnetno ključavnico.

Iz oddelka skupnih služb, kamor spada tudi sprejemna pisarna je ena zaposlena na daljši bolniški odsotnosti, druga pa je odšla na porodniški dopust in je zato obremenjenost zaposlenih v sprejemni pisarni še večja. Zato občane naprošamo, da upoštevajo uradne ure.

Stranke in poslovni partnerji, ki imajo dogovorjen termin za sestanek z drugimi sodelavci še vedno lahko to opravijo izven urnika uradnih ur, vendar pri tem ni potrebno dodatno obremenjevati sprejemne pisarne. Zaposlenega, s katerim ste dogovorjeni, pokličite na mobilni telefon in vrata vam bo prišel odpret osebno.